Tips til et lækkert og funktionelt badeværelse

Tips til badeværelset

Badeværelset er det eneste rum i hjemmet hvor du decideret får lov til at være helt alene. Det er det rum du først ser om morgenen og sidst ser inden du går i seng. Det er derfor vigtigt at skabe en stemning i dette rum som du holder rigtig meget af. Følelsen af spa og wellness, er en stemning mange danskere vælger og det er der god grund til. I denne artikel giver vi dig tips til et lækkert men samtidig funktionelt badeværelse.

Farvevalg

For at få mest ud af dit badeværelse, er det vigtigt at du vælger den rette farve der passer til den stemning du ønsker at skabe. Den nordiske luksus, som man kalder det, er det indtryk man ser mere og mere i de danske hjem de senere år. Denne stil består af de kølige nordiske farver, som signalerer en naturlig dekadence og stilren luksus. Nøgleordene er elegance, fleksibilitet og enkelthed.

Vælg naturlige materialer som træ, sten og gerne marmor, som er med til at give et mere afslappet, men eksklusivt udtryk. Leg så vidt som muligt med overflader i både mat og højglans. Dette vil gøre det mere råt og give et meget smukt samspil i rummet.

Dette signalerer farverne:

  • Grå er en beroligende og afslappende farve der signalerer elegance.
  • Beige giver en følelse af stabilitet, natur, sundhed og jordforbindelse.
  • Blå viser frihed, kreativitet, sensitivitet og dybde.
  • Sort viser styrke, balance og stolthed.                                                                     
  • Hvid viser renlighed, fred og uskyld.

Fuldend den flotte nordiske stil ved at skabe luft i rummet. Dette kan gøres ved at vælge et væghængt toilet samt væghængte skabe og vask. Dette vil løfte rummet og give et indtryk af frihed og overskud.

Tilbehør til badet

Det sidste og bestemt ikke det mindste element på et badeværelse er tilbehøret. Ved implementering af badeværelsestilbehøret kan du virkelig indrette og sætte dit helt eget præg. Der findes et kæmpe univers af forskellige stile og designs og det handler her om at finde det tilbehør, der passer bedst til dit badeværelse og det tilbehør der fuldender den stemning som du gerne vil skabe på badeværelset.

Tilbehør til badet har flere roller end bare at se godt ud. Der ligger nemlig også et stort funktionelt perspektiv i tilbehøret. Produkter som pedalspande, bruseskrabere og sæbedispensere er til for at pynte men bestemt også for at være funktionelle. Specielt sæbedispenseren er en af de få ting, der gør hverdagen meget lettere. Med en sæbedispenser i brusekabinen, slipper du for dunke der ligger og flyder. Du fylder bare dit indhold fra dunkene op i dispenseren og så er du fri for overdådigt rod. Du kan læse meget mere om de bedste sæbedispensere på markedet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *