De største boligtendenser I 2019

Vi er allerede godt i gang med 2019, og de største tendenser har allerede vist sig. Hvis du går og drømmer om, at lave om derhjemme. Kan du med fordel læse med her, da du her vil kunne få en guide. Du vil nemlig kunne læse om, hvordan din bolig bliver mest up to date.

Farverne i 2019

I 2019 vil man kunne vælge mellem en bred pallette, af fede farvesammensætninger. Og der er masser forskellige farver, som man kan vælge i mellem. Derfor er der helt sikkert, også noget for enhver smag.

De seneste år har lyserød, været en af de mest populære farver. Og som en gren ud af dette, finder man nu farven fersken. Dette er en af 2019’s mest hotte farver, sammen med syren, limegrøn, og andre mellem spraglede nuancer. Det er mere dæmpede farver, og de må gerne være ovre i pastel.

Ligesom man hos roskildeprivathospital.dk, har oplevet en stigende tendens. Til at folk ønsker et mere naturligt, og afdæmpet look når de besøger dem. Så vil man også kunne opleve dette, når man kigger på farve tendenser i 2019.

For jordfarver er i år rigtig populært, og man må gerne blande dem. Det betyder at man godt kan mixe farver, som grå, brun og beige. Dette betyder at man skal gå efter et afdæmpet look, som stadig er stilfuldt og lækkert at se på.

Som den sidste tendens, finder man blokfarver. Dette kræver at man er lidt mere modig, og at man kan lide farver. Man vil nemlig skulle blande stærke farver, dette kunne f.eks. være orange fliser og blå vægge. Det skaber et mere modigt look, som dine gæster vil kunne huske.

Tørrede blomster

Den store plantetrend, har umuligt kunne gå nogens næse forbi. Først var det kaktusser, og sukkulenter. Og senere kom også de mere eksotiske planter, og gjorde deres indtog. Planterne blev nærmest brugt som skulpturer, og skulle være store og dekorative.

Den nyeste trend inden for naturverdenen er, at man skal bruge tørrede blomster. Dette giver et lækkert look, og er også økonomisk godt. Både hvis man ikke er så god til, at passe sine planter. Og hvis man er typen der elsker, at have flotte blomster i hjemmet.

Dette er stadig en trend, som er på vej op. Men de mest trendy blomsterbutikker, er begyndt at føre ’infinity buketterne’ som de også kaldes. Spørg derfor din lokale blomsterdame, eller sørg for at købe blomster der holder sig pæne når de er tørre. 

Meget mere fløjl

De seneste mange år, har velour været at finde i de fleste danske hjem. Dette har både været i form af puder, gardiner, eller som møbler. Denne trend er der nu blevet bygget videre på. Man kan du finde fløjl, som en del af mange firmaer sortiment. Da trenden stadig er meget ny, er det meget i form af puder. Men det er helt sikkert et materiale, som vi vil komme til at se mere til.

Hvis du var født i 70’erne, vil du helt sikkert kunne huske materialet. Men du skal ikke lade dig skræmme, det har gjort comeback og er stadig flot og lækkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *