Badeværelset: Små ændringer med stor effekt

Dit badeværelse kan være svært at indrette, eller ændre look på. Her finder du nogle tip der giver dit badeværelse et ensartet look, uden at ruinere dig.

Bøtter & æsker

Vi har alle sammen et eller andet på badeværelset, som vi bruger hver dag, men som ikke er særlig pænt at have fremme. Også skal man jo gøre op med sig selv om man ønsker at gemme det væk i skabet, og hver dag bruge tid på at finde dem frem. Eller om man vil have dem stående fremme, også hver dag holde sig lige for øjnene når man kigger på dem. Det kan være det er dine vatpinde, dit daglige skud biotin, eller bare din håndsæbe. Her kan det virkelig gøre underværker at finde nogle pæne bøtter som passer i farver og stil til de ting du har på badeværelset i forvejen. Og man kan man fordel tage de små elementer på badeværelset, og matche dem op. F.eks. skifte sin sæbe fra supermarkedet over i en sæbedispenser, som passer sammen med tandkrus, toiletbørste, og skraldespand. På den måde skaber man en rød tråd igennem badeværelset, og projektet kan laves i alle prisklasser. Man behøves jo ikke nødvendigvis at købe dyre ting, billige ting der passer sammen eller i samme serie har lige så meget charme og personlighed.

Planter

En af de helt store trends lige nu er planter, og den grønne trend kan virkelig gøre en forskel og give personlighed til dit hjem. Og planter behøves ikke nødvendigvis at være kæmpe store, og dyre. Små kaktusser, eller hængeplanter der kan hænge enten ned fra vindueskarmen eller loftet kan give dit badeværelse rigtig meget karakter. Og udover at være smukke at se på, så kan planterne også hjælpe dig til at rense luften og give et bedre indeklima på dit badeværelse. Hvis dit badeværelse er småt uden meget lys, skal du blot huske at købe planter der ikke kræver ret meget lys. Og hvis din plante skal stå i vindueskarmen med direkte lys, skal du vælge en plante der kan tåle direkte lys som f.eks. en kaktus. Derudover skal man også sætte sig ind i, hvor meget vand ens planter kræver. For lige så flotte planterne kan være, lige så ikke pæne kan de være hvis de er helt visne og kedelige.

Matchende farver & materialer

Et par flotte kroge til dine håndklæder som matcher med dine badeforhængs ringe, kan hjælpe dig til at gøre dit badeværelse mere stilet at se på. Invester i to messingfarvede kroge, køb en sæbedispenser med messing tut, og sørg for at ringene til dit badeværelsesforhæng er det samme som de to andre ting. Det vil give et godt helhedsindtryk af rummet, og man kan bedre tillade sig at skeje lidt mere ud på andre ting som bademåtte og håndklæder. Og lige præcis bademåtte, håndklæde og badeforhæng må også meget gerne sammen på trods af  det jo af gode grunde ikke kan være i samme materiale ser det flot ud i samme farver eller nuancer.  Så for at forklare dette bedre kommer her et eksempel. Dine bøtter og æsker til piller, vatpinde og andre små opbevaringer kan f.eks. være i brunt glas, så kan din sæbedispenser, toiletbørste, og skraldespand være gråt med missing detaljer, det vil så matche til dine knager, ringene til dit badeforhæng, også kan dit badeforhæng, bademåtte, og dine håndklæder være hvidt. På den måde vil du så have skabt en helhed i dit rum, og givet det ro og charme samtidig med at det har kant og personlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *