3 gode fitness redskaber til hjemmetræning

I dag er normalen blevet at holde sig i god form i takt med vi danskere bliver mere oplyst omkring sundhed. For at holde kroppen og immunforsvaret sundt, er det både vigtigt at få trænet sine muskler og sin kondition. Mange danskere bruger penge på fitness abonnementer, som de alligevel ikke får brugt. Måske fordi der er for langt til centeret, eller fordi de simpelthen ikke har tid i en travl hverdag.

Men du behøver faktisk slet ikke at træne i fitnesscenteret, alt hvad din krop behøver kan faktisk gøres hjemmefra, hvis du har de rigtige redskaber og faciliteter. Det kræver ikke en større investering, du kan faktisk komme rigtig langt med bare tre simple redskaber, og vi fortæller dig i denne artikel hvilke.

Håndvægte


Håndvægte er det mest brugte redskab indenfor træning. Grunden til at håndvægte er gode at bruge, er fordi du i teorien kan lave alle tænkelige øvelser, hvis du bare har de kilo som øvelsen kræver, i din håndvægt. Man kan derfor komme rigtig langt hvis man har håndvægte derhjemme.

Der findes forskellige slags håndvægte og vi anbefaler at du bruger dem med skriver, som kan tages af og på. Håndvægte med aftagelige skiver fylder langt mindre og koster ikke en formue som det ville gøre at købe en håndvægt i alle kilo. Skiverne på disse håndvægte er lige til at skrue af og på, og er ligeså gode som en helt almindelig håndvægt. Det er jo trods alt kiloene der tæller i sidste ende.

Elastik


Ved brug af elastik kan du lave øvelser i naturlige bevægelser, så du minimere risikoen for skader. Derudover er elastikker det bedste redskab til opvarmning, da du i naturlige sving kan varme op med minimal modstand. Ved brug af elastik kan du stort set ramme alle muskelgrupper på en nem og sund måde og så fylder en elastik ikke mere end at den kan ligge i en skuffe og ligger som regel i et prislege der er til at betale.

Romaskine


En af de bedste konditions- og muskelopbygningsformer er romaskinen. Når man motionerer på en romaskine, bruger man alle muskler i kroppen, imens man samtidig får sved på panden og får pulsen op. En romaskine lyder umiddelbart, som noget der kun hører hjemme i et fitnesscenter, men der tager du fejl. Vi ser nemlig flere danske hjem med romaskiner, fordi romaskinen simpelthen er et fantastisk motionsredskab. I dag er der lavet masser af romaskiner som egner sig til hjemmet og nemt kan gemmes væk hvis man ikke ønsker at se på dem når man er færdig med sin træning.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *