3 kreative tips til et unikt og festligt bryllup

I denne artikel kan du læse et par kreative råd til, hvordan du skaber rammerne om et helt specielt bryllup, som dine gæster vil huske for evigt. Her handler det ikke om farvekoordinering af blomster eller formen på bryllupskagen, men derimod om, hvordan du arrangerer og tematiserer dit bryllup på den fede måde.

Skab rå rammer

En af de første ting som går igennem bruden og gommens tanker, når bryllupsforberedelserne går i gang, er lokationen. Hvor skal man dog holde sådan en fest, hvad koster det, og hvad hvis de fine lokaler bliver griset til, eller lysekronen ødelagt?

Vær ikke bange for at sætte nogle helt unikke og utraditionelle rammer for dit bryllup, hvad lokationen angår. Hvis du bor på landet, så er der måske en onkel eller en ven af familien, som har en tom lade. Cool musik, lækker mad og trendy bordopdækning vil skabe en fed kontrast, til en ellers rå og upoleret lade. Her kan du nemlig pynte med retroinspirerede guirlander i loftet og hjemmelavede pallesofaer i hjørnerne, hvor folk kan slappe af og få en drink.

Drop den traditionelle catering

Når lokation er fundet, skal man som brudepar være lynhurtig til at beslutte sig for menuen. Her skal man huske på, at det ikke kun er maden der koster. Der skal også betales for tjenere, afryddere, kokke, opvaskere, service osv.

Er du og din partner frisk på at prøve noget anderledes og mere utraditionelt, så kan det være, at i skal droppe den traditionelle catering. Er i gået med idéen om at holde jeres bryllup i et mere industrielt setting, som en lade eller en rå lagerbygning, så hyr 3-4 foodtrucks.

Med madvogne bliver maden til jeres drømmebryllup ikke nødvendigvis billigere, men bestemt heller ikke dyrere. I dag er foodtrucks med luksuriøs fastfood blevet et hit hos danskerne, så hvorfor ikke også bringe denne tradition ind i bryllupsfesten. På den måde kan man vælge noget forskelligt, der er mad til hver en smag, samtidig med, at det skaber lidt aktivitet og cirkulation blandt gæsterne, når maden skal hentes ved vognene.

Invitér med stil

Når lokation og menu er valgt, så skal der selvfølgelig inviteres nogle gæster. Her skal der selvfølgelig inviteres med stil, eksempelvis med unikke og hjemmelavede invitationer fra Cloudcelebration. Her kan du sætte dit helt eget præg på invitationerne, uden at skulle have fat i farveprinter, saks og limstift selv.

En cool idé kunne være at tilføje en gåde eller en lille opgave, som i hemmelighed skal udføres af den pågældende gæst under festen. Hvis invitationen sendes i en lille boblekuvert, så vedlæg en lille brevholder med clips. Det er både kreativt, og vil vække opsigt allerede før brylluppet, når invitationen står på reolen og minder gæsterne om den fest, som de sagtens kan glæde sig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *