Tips til at renovere dit badeværelse

Danskerne er glade for at bo i smukke omgivelser, hvilket godt kan være et problem, da mange danske huse og lejligheder er af meget gammel dato. Det kan såmænd godt være smukt, men rigtigt mange af disse er forfalde og nedslidte. Desuden kender vi nok alle den underlige tendens, der var i 60’erne og 70’erne med brune, grønne og orange farver på badeværelserne.

Hvem har ikke se et brækgrønt 70’er toilet og trukket på smilebåndet. Det er jo næsten komisk, men tænk nu hvis man selv skulle leve med det. Det er derfor at så mange er begyndt at totalrenovere deres badeværelser, og det er ikke et øjeblik for tidligt.

Men hvad er vigtigst, når det kommer til renovering?

 

Rør og dets lige

Hvis man vil give sig i kast med at renovere et gammelt badeværelse, så bør man non starte med at sikre sig at rør, elkabler og lignende utilgængelige ting er i orden. Det er dødssygt at lægge nyt gulv og sætte nye fliser op, for så at rive det ned igen, fordi der er et rør der lækker. Sørg for at tingene er i orden.

 

Funktionelt og moderne VVS

Når man er i gang med at renovere, så bør man ikke gå på kompromis. Så når man skifter toilettet, så sørg for at vælge en af de nye modeller, der er vandbesparende og flot designet. Der er mange at vælge imellem, så der burde være noget for enhver smag. Skal det være væghængt eller ej? Hvilken farve vil man have? Der er nok at tage stilling til.

Det samme gælder håndvaske. Skal det være en fritstående/hængende, eller vil man have bygget et bord op omkring den? Hvilken type armatur ønsker man?

Hvad med bad? Skal man have en bruseniche, eller vil man have et badekar? Skal det i så fald være fritstående eller støbt? Måske skulle man gå hele vejen og have både bruser og badekar.

Fælles for alle disse ting, er at de koster en masse penge. Det er en dyr fornøjelse at renovere, så sørg for at spare hvor du kan, så længe det ikke går ud over kvaliteten. Gå ind på Velka.dk og find billig VVS, der stadig overholder de krav til kvalitet, som vi danskere er begyndt at tage for givet. Vi er et kvalitetsbevidst folk og det er værd at holde fast. i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *