Hvad er det, der giver en følelse af luksus?

Vi elsker alle luksus. Noget der føles eksklusivt og som man kan kigge på et med et tilfredst blik velvidende om, at dette i hvert fald ikke bare er noget som alle og enhver har. Noget der er lidt unikt, og som kan løfte en almindelige tilværelse til noget, der minder lidt mere om den eksklusive tilværelse hos de rige og fornemme. Det virker måske lidt barnligt, men vi er også bare en flok store unger alle sammen, og vi elsker fantasien om at vi er noget helt specielt. Verden er kun sjov, hvis vi selv tilføjer noget ekstra til den.

Men hvad er det så for ting, der er med til at løfte vores bolig op fra det ”normale” og helt derop hvor man vil kalde det ”luksus”? Er det prisen, eller er det lækkert design? Det er fordi det er unikt, eller er det fordi det har et kendt navn?

Det vil vi se lidt nærmere på herunder.

 

Godt design kan være luksus

Når man finder noget som, simpelthen ligner en million, så kan man godt få følelsen af, at det er noget luksuriøst, der vil tage sig ualmindeligt godt ud i ens dagligstue. Det gælder for mange ting, men hvis man kigger rigtigt efter, så gør det sig især gældende når det kommer til elektronik.

Vi ser det alle sammen, når folk betaler formuer for B&O tv’er og Apple computere. Der kan ikke herske den mindste tvivl om at det er utroligt lækre ting, og designet er i top. Men ofte er det elektroniske indhold det samme, som man finder i billigere alternativer. Men det er designet, der trækker og som gør at det ikke bare er et tv eller bare er en computer.

Vi elsker luksus og flot design kan i den grad være den afgørende faktor for, hvornår noget er luksuriøst.

 

Kvaliteten er dog vigtigst

Design og dyre brands kan såmænd være meget godt, men kvaliteten skal jo gerne følge med. Det er dét, der kendetegner ægte luksus, i hvert fald efter vores mening.

Det gør sig især gældende ved flotte møbler og noget så banalt som vores køkken. Når man får lavet et nyt køkken skal man bide mærke i at det er et rum, man tilbringer utallige timer i og som skal holde i mange år frem. Derfor vil man jo gerne have, at det er noget ganske særligt. Derfor bør man vælge køkkener fra Garde Hvalsøe, der laver de absolutte mest unikke og eksklusive køkkener af høj kvalitet. De fineste træsorter, der bare venter på at gøre dit køkken til mere end bare en arbejdsplads. Søg på “bordplade eg” eller klik her og se de mange flotte resultater. Det mærke, der især laver eksklusive produkter er Garde Hvalsøe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *