3 ultimative opgraderinger til børnenes Computerværelse

I mange danske hjem er der en computer eller kontorværelse, hvor det digitale udstyr er placeret. Hvis man har unge mennesker i huset, kan det være rigtig relevant at lave et computerværelse, da man på den måde kan indramme råb og skrig når computerspillet ikke går som forventet. Samtidig viser undersøgelser, at de dampe der kommer fra en computer ikke er sunde at sove i, hvilket gør det hensigtsmæssigt at samle det i et rum for sig.

I dag er udviklingen inden for gaming kommet så langt, at man næsten skulle tro det var løgn. Hvis man for eksempel kigger på grafikken på et spil der blev lavet for 10 år siden, kan man tydeligt se, hvor hurtigt udviklingen inden for den digitale verden er kommet. I dag tror man nærmest, at man selv er der, når man spiller computerspil, da grafikken er så flot og livagtig.

Alligevel kommer der 3 ultimative opgraderinger, der med garanti vil gøre de unge i huset ”vilde i varmen”

Danmarks kraftigste computer – kan køre spil der ikke er udkommet om 5 år

Computerne er ligesom computerspillene udviklet i sådan en fart, at man skulle tro det var løgn. Det er mærkeligt at tænke på, at man for 20 år siden sad ved en kæmpe stor skærm, hvor man prøvede at komme på internettet via en router, der stod og skreg i hjørnet af rummet

I dag kan man få ufatteligt kraftige computere. Selv de bærbare computere laves i dag så kraftige, at de kan køre selv de mest kraftige spil og programmer der findes. Sharkgaming.dk er en af de computerudbydere, der specialiserer sig inden for kraftige computere. På hjemmesiden er det muligt at finde de kraftige stationære, samt bærbare computere i alle prisklasser.

Racing simulator – gør racerspillet helt virkeligt

Det kan være med sved på panden, når man sidder og spiller racerspil i dag. Grafikken er i dag lavet så virkelig, at man næsten skulle tro at man er der selv.

Men det er i dag muligt at gøre virkelighedsfølelsen endnu mere virkelig

Med en CXC simulator – Cedia 2016 er det muligt at skabe en virkelighedsfølelse, der ikke findes andre steder med mindre man køber en ægte racer, og tager til VM i rally.

Selve racerstolen står på en række cylindere, der gør at man svæver rundt og dermed følger racerens bevægelser, som hvis man sad i den i virkeligheden. Man er udsat for de samme bump på vejen, G-påvirkning og andre former for bevægelse.

Stå med en ”pistol” og skyd direkte ind i skydespillet på computerskærmen

Ligesom racer simulatoren, er det nu muligt at gøre skydespillene mere virkelige end nogensinde før. Det er i dag muligt at købe en pistol, der bliver koblet til computeren, som derved via censorer, virker som skydevåbnet i skydespillet der spilles.

Firmaet der står bag hedder Delta Six, der med den nye teknologi har gjort rollen som soldat i skydespillende, endnu vildere end tidligere oplevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *