3 gode ideer som du kan lave med dine gæster på terrassen næste sommer

Går du i disse kolde vintertider og drømmer om hvordan du skal udnytte din terrasse til næste sommer? Så har vi herunder fundet 3 ideer, som du kan bruge når du inviterer gæster på besøg. Du kan altså herunder læse ideer til både familiesammenkomster, herreaftener og tøseaftener på terrassen.

Grill hygge og skumfiduser med hele familien

Brug en sommeraftenen, hvor I inviterer hele familien til god mad og hygge på terrassen. Der er ofte lidt mere plads på terrassen end i stuen, hvis I skal have hele den pukkelryggede på besøg. Derfor kan det være en god ide at planlægge nogle af disse familiesammenkomster om sommeren.

Når I så alle sammen alligevel skal være sammen, kan I ligeså godt gå ’all in’ og lave den helt store grill menu, med både marinerede koteletter, pølser, brød, majskolber osv. Så alle bliver glade.

Nu hvor I lavet den helt store grill menu, kan I jo gemme nogle kul til senere, så ungerne kan riste skumfiduser eller snobrød over grillen.

Hold en pokeraften med gutterne

Er det gutterne som skal inviteres hjem på besøg på terrassen, kan I jo passende tage pokerfjæset på og holde en pokeraften. Når I holder pokeraften på terrassen, kan I både ryge cigarer, drikke øl og rigtig mandehørme, uden at der er nogen til at brokke sig over det.

Husk altid at printe et sæt officielle pokerregler ud når I spiller poker, så I let kan kigge i disse hvis der skulle opstå nogle uenigheder omkring hvem der har den bedste hånd osv. Især hvis i spiller om penge.

Hold en temafest: Hawaii-aften med tøserne

Har du sendt manden og ungerne ud af huset, kan du holde en tøseaften med alle veninderne. En god måde at skabe en hyggelig tøseaften på, er ved at have et tema, og når nu I skal sidde på terrassen, hvorfor så ikke lave temaet til Hawaii-aften.

Til Hawaii-aften på terrassen, kan du pynte op med oppustelige palmer, lave gode cocktails og måske købe nogle ”hula hula skørts” til jer alle sammen. Hen på aftenen, kan du planlægge at I skal lave en dansekonkurrence i hvem der kan lave den bedste hula-dans. (til dette kan i jo finde inspiration på f.eks. YouTube)

Har du brug for en ny terrasse?

Lyder alle disse ideer som noget du godt kunne tænke dig, men mangler du en terrasse? Så kan du kontakte kun-terrasser.dk og høre hvilke muligheder du har for at få lavet en super lækker terrasse i din have.

Du har ved at læse denne side, forhåbentligt fået en masse nye ideer, til hvad du kan bruge din terrasse til næste sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *