Vælg de rette krukker til haven

Haven er et af de vigtigste steder på din grund. Imens huset rent fysisk danner nogle beskyttende og praktiske rammer om dig og din familie, er haven nemlig dit frirum og dit refugie. Her skal du ikke indrette med tanke på praktiske formål, men kan gøre, hvad du vil.

Det betyder, at du kan fokusere rigtig meget på æstetikken. Og netop her er haven et godt sted, for hvad passer bedre sammen end haver og skønhed? Her finder du grønt græs, smukke blomster, imponerende træer og meget mere. Blandt alt dette har du sikkert også en terrasse.

Terrassen er porten til haven

Terrassen er et godt sted, fordi den danner en form for bro mellem huset og haven. Dermed kommer den til at fungere som en port til naturen, og denne port skal være så behagelig og flot som muligt. Du kan indrette din terrasse på mange måder, men hvorfor ikke med flotte planter?

Udendørs planter er anderledes end indendørs planter, og derfor kan du få lov til at eksperimentere med andre typer ude på terrassen. Du kan også få lov til at vælge de lidt større og mere bombastiske udgaver, fordi du ikke er begrænset af fysiske rammer i form af vægge.

De rigtige havekrukker pynter på terrassen

Disse nye og flotte planter bliver selvfølgelig endnu flottere, hvis de har noget flot at stå i. En haveplante skal bruge en havekrukke, og det er dig, der skal vælge disse krukker.

Så hvorfor ikke vælge nogen, der både er praktiske OG flotte? Der er rigtig mange havekrukker, der er enormt neutrale og kedelige. Men der er faktisk også rigtig mange havekrukker, der er unikke, flotte og anderledes. Og dem kan du med fordel implementere for at lyse din terrasse noget ekstra op.

Fordele ved at vælge glaserede havekrukker

Rigtig mange vælger terracottakrukker i ler, når de skal finde en havekrukke til deres terrasse. Men disse er efterhånden så brugte, at de står i stort set alle hjem. De er dermed ikke særlig sjove længere. Så hvorfor ikke vælge en krukketype, der skiller sig ud?

Det gør glaserede havekrukker. Disse krukker ligner i form og facon andre på markedet, men deres farve og overflade er anderledes. Her er der nemlig tale om lerkrukker, der er blevet glaserede i flotte og blanke farver. Det giver et lyst, farverigt og helt anderledes look, der passer godt sammen med de grønne planter.

Pas på din have

En have er altid et arbejde, der er i gang. Man bliver ikke færdig med en have på samme måde, som man for eksempel gør med en tilbygning på sit hus. Det skyldes, at haven er en dynamisk og levende del af huset, hvor tingene hele tiden vokser og ændrer sig.
Det er derfor vigtigt, at du tager dig tid til at passe og pleje din have. Det kan du blandt andet gøre ved at bruge noget af din fritid derude. Her kan du plante bede, slå græs, klippe hækken og bekæmpe ukrudt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *