Indretning af dit soveværelse men en lækker seng

Dit soveværelse er det mest private rum i din bolig. Derfor vil dit soveværelse i høj grad afspejle din personlighed. Dels skal du vælge, hvilken type seng det skal være. Dels skal du overveje, hvor stor sengen skal være. Og endeligt skal du tænke på, hvilken stil sengen skal have.

Dit valg af seng vil også sige en hel del om dig. Vælg derfor din seng med hjertet.

Hjemmets vigtigste møbel

Din seng er det vigtigste møbel, du har. Dels er en seng meget privat og intim, og dels betyder liggekomforten i sengen alt for dit velbefindende.

I betragtning af, hvor mange timer du tilbringer i din seng i døgnet, så giver det endnu bedre mening, at denne seng skal være af en virkelig god kvalitet.

En god nattesøvn er essentiel i forhold til, hvordan du klarer den næste dags mange udfordringer. Desuden vil din krop takke dig for at få lov til at sove vidunderligt.

Gå ikke på kompromis med sengens kvalitet – og ofr gerne det, som en god seng koster. Den er det værd. Set over tid, er udgiften jo alligevel ganske fornuftig.

Sengens design

Gå efter en seng, der er produceret efter alle kunstens regler. Og gå efter en seng, hvis design er super lækkert.

Du kan sagtens finde senge, der kan leve op til begge kriterier. Så kan du jo lige så godt finde sådan en.

Den skal være en fornøjelse både at kigge på og at ligge i.

Stilmæssigt er der jo uendeligt mange fede senge at vælge imellem.

Skal det være en boxmadras, en sengeramme med skønne madrasser eller en hel lagkage af en kontinentalseng?

Det afgør din smag og din økonomi.

Besøg Sleepzone, hvis du vil finde den rette seng. Du kan læse mere om dem her.

Soveværelsets indretning

Sengen skal selvfølgelig være omdrejningspunktet for indretningen af soveværelset. The masterbed må være i centrum. Så kan alle de øvrige møbler og andet komme til at blive placeret på mere ydmyge pladser i rummet.

Om du så indretter helt minimalistisk eller som et overflødighedshorn af nips, puder og så videre – det afgør du selv. Husk at få sengen, som jo er ret dominerende i indretningen, til at glide naturligt ind i den stil og de farver, der er i soveværelset.

Sengens størrelse

Der er flere faktorer, der spiller ind, når det kommer til størrelsen på sengen.

Først og fremmest skal den kunne stå i soveværelset, uden at den bliver alt for dominerende – og så du stadig har plads til noget andet i rummet.

Mange foretrækker at kunne gå rundt om de tre af siderne på en seng. Andre synes, det er mest hyggeligt, hvis sengen står trygt helt inde i det ene hjørne.

Det spiller selvfølgelig også ind, om der er en eller to personer, der skal ligge i sengen.

Desuden kan der være forskel på, om man ønsker en så stor seng som muligt, eller om man synes, det er hyggeligere at ligge lidt tæt.

Der er således en del overvejelser, der skal gøres, inden der kommer en ny seng ind at stå i soveværelset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *