Dansk design i høj kvalitet er velrenommeret

Danmark er kendt for mange ting. En af de ting, som danskerne er fantastisk gode til, er at lave rigtig godt design kombineret med meget høj kvalitet. Det bliver anerkendt og alle trendsættere kigger på Danmark, når de er på research. Danske designere har gjort et markant indtryk på det globale marked.

Brugskunst & dansk design

Brugskunst er som den herlige prik over i’et. Det fuldender indretningen. Nogle gange indrettes der efter et eller flere stykker brugskunst. Det betyder meget for de fleste mennesker. Det kan forvandle looket i rummet, boligen og ændre en stemning, blot ved at skifte en eller flere brugskunst ting ud. Og det er det perfekte ved det, da det er noget nemmere at skifte noget brugskunst ud fremfor hele møblementer. Det kan også være billigere alt efter hvad man køber.

Dansk design indenfor brugskunst vejer tungt i indretningen, både i ind- og udland. Det er gedigent og flot design i højeste kvalitet. Materialevalget er i højsædet. Linjerne i designet er sim udgangspunkt stramt, måske rustikt, men også ofte minimalistisk.

Det kan for eksempel være de lækreste skærebrætter designet i tykke egeplanke. Et vægur i simpelt design sammensat af kobber urvisere og en urplade i en forarbejdet træsort, som kommer til sin fulde ret. Det er rent kunstværk på væggen og samtidig praktisk.

Detaljerne er det ultimative fingeraftryk. Ta’ nu et lækkert sæt kokkeknive og lad dem være synlige i al deres råhed på en vægopsat knivmagnet i træ. Det totale udtryk i sit es og igen rigtig praktisk at have knivene indenfor rækkevidde, når man har gang i sine kulinariske udfoldelser.

Dansk møbeldesign

Mange danske navne har præget verdenen med fantastiske og klassisk inspireret møbler, med deres helt egne unikke touch. Møblerne udtrykker og afspejler tydeligt designernes identiteter, tanker og præg af de respektive tider. Man ved ofte meget hurtigt, hvem der har lavet hvad. Der er en rød tråd igennem.

Materialer og niveauet af design er i højeste kvalitet

Dansk mode har en høj stjerne ude i verdenen

De danske modedesignere er dygtige både på den nationale og internationale scene. Der bliver kreeret mode, som er unikt og særegen. Så vel som inden for de andre områder, så har dansk design mode en stil, som man vil ha’ i sit klædeskab rundt om i verden.

Det er sammensætningen af materialer og snit. Ligeledes farver og detaljer. Et herligt flow og spændende tanker udtrykt i tekstiler på højt plan. Der er ikke meget syntetisk ind over, men derimod stor årvågenhed i forbindelse med klimavenlighed, økologisk og social bevidsthed undervejs i udviklingen af tøjet lige fra tegnebrættet til det ligger til salg i butikkerne. Tøjet sælges som en helhed. Designet er en ting og altafgørende, men kunden køber hele pakken, hvor materialer, bearbejdningen heraf, en korrekt social og økovenlig produktion er vigtig i kombination med den rette salgsmetode, som ulmer af høj kvalitet.

Så vil man hellere betale lidt mere og være sikker på, at tøjet er i højeste kvalitet på alle niveauer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *