3 tips til en hyggelig indretning af stuen

Stuen er et af de vigtigste rum i boligen. Det er her familien bliver samlet, her vi slapper af og her vi drikker kaffe med vennerne. Derfor er det vigtigt, at stuen er indrettet på en god måde, så du får de bedste rammer for at slappe af. Vi har derfor samlet 3 tips til en hyggelig indretning af stuen her.

Vælg den rigtige sofa

Det vigtigste møbel i stuen er uden tvivl sofaen, og derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige sofa til din stue. Hvilken sofa der passer til din stue, kommer selvfølgelig an på hvad du ellers gerne vil have af møbler og hvor stor en stue du har.

Når du skal finde den perfekte sofa, gælder det derfor om at tænke hvilken sofa der vil passe godt til din stue. Du kan finde mange forskellige sofaer, og det kan derfor godt være lidt af en jungle og finde rundt i det hele.

En sofa som tit passer ind i de fleste stuer en er en hjørnesofa. En hjørnesofa er god, fordi den kan stå i hjørnet af stuen, og derfor ikke kommer til at fylde lige så meget midt i rummet, som mange andre sofaer gør. Det er derfor godt til dig, der har en lille stue, men gerne vil have meget siddeplads alligevel. Du kan finde et stort udvalg af forskellige hjørnesofaer på Møbelkompagniets hjemmeside.

 

Pas på med at gøre fjernsynet til midtpunkt

Tip nummer to handler om fjernsynet. I mange stuer sker der desværre det, at fjernsynet kommer til at være midtpunktet. Og det er ærgerligt, da fjernsynet ikke skal være midtpunkt i en hyggelig stue. Der skal selvfølgelig være plads til et fjernsyn, så I kan se nyheder eller underholdning fredag aften, men fjernsynet skal ikke være midtpunkt.

Hvis fjernsynet er midtpunkt, kan det komme til at fylde det hele, så der ikke er det samme fokus på hygge i familien.

Du kan derfor med fordel overveje, at sætte fjernsynet i en reol, eller et andet sted, hvor det ikke tager for meget opmærksomhed, men så der stadig er mulighed for at kigge på fjernsynet fra sofaen. Du kan også overveje et fjernsyn, som hænger på væggen, hvor der er mulighed for at trække det frem, når der skal ses fjernsyn.

 

Put dekoration op, der passer til dig

Et sidste tip til at skabe en hyggelig stue, er at putte lidt dekoration op. Dekoration er med til at gøre et hjem personligt, og når et hjem er personligt, er det også mere hyggeligt. Det er derfor en fordel at have lidt flot dekoration i stuen, som passer til din stil, så du kan føle dig hjemme.

Du kan vælge mange forskellige former for dekoration, du kan putte et flot billede op, sætte nips ting i vindueskammen eller pynte rummet med et par planter. Her op til jul kan du også overveje et par stearinlys. Der er nemlig intet som levende lys, der skaber god hygge.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *