Svenske ejendomsmægler vil sælge huse, med Pokémon Go

Pokémon Go har taget verden med storm, og mange mennesker trasker nu rundt med deres telefoner i jagt på de populære Pokémons. Da de forskellige Pokémons holder til forskellige steder, prøver svenske ejendomsmæglere nu at sælge boliger ud fra hvor man kan finde Pokémons.

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed

Indtil nu har det været mantra når man skulle sælge eller købe en bolig. Et hus eller lejlighed der har adgang eller udkig over vandet er meget mere værd en end der ikke har. Det samme med boliger der har adgang til at jagte Pokémons. Hvis man har et hus eller en lejlighed der har adgang til områder hvor der er mange Pokémons, så satser svenske ejendomsmæglere nu på at det kan gøre en bolig mere attraktiv.

Som tilføjelse til de traditionelle ejendomsbeskrivelser reklamere ejendomsmæglere nu med, at der er mange Pokémons i området og det er derfor attraktivt at købe denne bolig.

Primært til de unge

Da Pokémons holder til i områder hvor der er mange forskellige mennesker der færdes er det som regel lejligheder inde i byerne de prøver at sælge ved hjælp af Pokémon Go. Dette falder også i god tråd med, at det primært er yngre mennesker der ynder at jagte Pokémons med deres telefoner. Ved at prøve at sælge lejligheder ved hjælp af Pokémons rammer man således lige ned i målgruppen af yngre mennesker der kunne tænke sig en lejlighed inde i byen, med byliv og Pokémons.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *