Find et sted at bo inden studiestart!

Er du også en af de mange vordende studerende, som enten er blevet optaget på drømmeuniversitetsuddannelsen? Eller planlægger du at skulle påbegynde den i den nærmeste fremtid og i en ny by væk hjemmefra. Så er du langt fra alene.

Forøg dine chancer for at få et sted at bo

Som følge af, at alle de store universiteter er lokaliseret rundt omkring i de danske storbyer, er der særligt stort pres på boligerne, i disse områder. Det kan være meget svært at få et sted af bo, da ventelisterne til alle lejeboliger enten er enormt lange eller helt er lukket for nytilkomne. Men vælger du at søge efter et værelse og en lejlighed med tilhørende roommate, kan du forøge dine chancer. Måske havde du ikke lige forestillet dig, at du skulle flytte sammen med en anden, som du ikke kender i forvejen, men der er grund til at overveje om en roommate måske alligevel ikke er løsningen for dig.

Hvad er fordelen ved at finde en roommate?

Når du flytter til en helt ny by, hvor du måske ikke kender så mange endnu, kan det være en fordel at flytte sammen med en anden. Denne er måske studerende ligesom dig, så du kan læne dig op ad din nye roommate og dele dine tanker og udfordringer med uni-livet. Det er generelt set også meget rart at bo sammen med en anden når man er helt ny i en by. Her for du fra start af muligheden for at få skabet et socialt liv gennem din roommate.

Det er desuden en fordel at have nogle at dele udgifterne med til indkøb, el, vand, tv og mere. Særligt som studerende hvor økonomien som SU-modtager kan være en smule stram. Her får du muligheden for at halvere alle disse udgifter, i forhold til hvis du bor alene og selv skal dække dem.

Hvor finder du din nye roommate og bolig?

Nu har du besluttet dig for at finde en roommate og et værelse, men hvor i alverden skal du gå hen og søge? Der findes et utal af boligportaler, der er af mere eller mindre pålidelig karakter og det kan være svært at navigere rundt i. Portalen Findroommate.dk er dog værd at nævne, som en pålidelig og god side til at formidle kontakt mellem boligsøger og boligudbyder.

På denne side kan man både søge efter en roommate og en bolig og man kan selv lægge sin bolig op på portalen og søge efter en roommate, der kan leje et værelse af en. Du kan på portalen både se billeder af mulige lejligheder, læse informationer om dem samt din nye mulige roommate. Herudover kan du som sagt også kommunikere med dem, er søger en roommate og udlejer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *