Få styr på boligens førstehåndsindtryk

Hvis du vil lykkedes med dit boligsalg er det afgrøedne at din bolig giver et godt førstehåndsindtryk, både udenfor og indenfor. Der skal ikke meget til at gøre et godt førstehåndsindtryk, når det kommer til ens bolig. Der er få ting, som du kan gøre, så du er sikker på, at du giver folk det perfekte første indtryk af din bolig og dem får du her. 

Få fixet din facade først

Noget af det letteste du kan gøre er at sørge for, at din gavl, tag og væg altid spiller 100%. Det gør du ved at lave ting med det samme, at de går i stykker.

Det bliver desuden langt dyrere for dig, hvis du udskyder den slags beslutninger og ikke får ordnet alt med det samme. Derfor anbefales det, at du får det hele ordnet med det samme.

Hvis du har mursten, kan du overveje at vaske dem engang i mellem, så de forbliver pæne i længere tid. Det er et let vedligeholdesestrick, som alle kan foretage.

Hold din have flot

Når folk går forbi dit hjem, er det altid forhaven, som de kigger ind i. Hvis du har en flot have, så tænker folk automatisk, at du har et flot hjem.

Hvis du ikke er den store havearbejdetype, så kan du vælge at have fliser over det hele eller en græsplæne. En græsplæne kræver ikke særlig meget vedligeholdelse, da du blot skal sørge for at slå det, når det bliver langt.

Elsker du havearbejde, så har du helt sikkert allerede et flot hjem, da der ikke er noget mere imponerende end en flot have.

Vælger du løsningen med fliser slipper du selvfølgelig for at slå græs, men her er det vigtigt, at du hele tiden fjerner blade og ukrudt, så det er en smagssag, hvad man bedste kan lide at bruge tid på.

Overvej at få dine fliser renset

Vælger du løsningen med fliser, skal du få foretaget en fliserens, med det samme at dine fliser bliver ramt af flisepest eller alger. Du kan læse mere om, hvordan du sørger for rensning af fliser lige her.

For at undgå at du bliver ramt af flisepest, og dermed behøver fliserens, skal du løbende fjerne blade og ukrudt for dine fliser og terrasse. Ellers risikerer du, at der kommer flisepest i dine fliser, da de har det bedst i et fugtigt klima.

Det kan anbefales, at du får en efterbehandling hvert eneste år, så er du sikker på, at dine fliser forbliver pæne, og det giver et imponerende førstehåndsindtryk.

Med disse punkter behøver du aldrig bekymre dig om, hvad forbipasserende tænker om din bolig.

Få dine vægge malet og få dine gulve høvlet af 

Ud over at det udvendige af dit hus skal tage sig så godt ud som muligt, så er det afgørende at det indvendige også tager sig ud fra sin bedste side, hvis du vil sælge din bolig. Her er der mange ting man kan gøre, men de lavest hængende frugter som du bør fokusere på, er dine vægge og dine gulve. Her kan en klar maling gøre en stor forskel for at din bolig kommer til at tage sit godt ud. Det kan få din bolig til at se lysere ud og dermed nyere. Derudover bør du overveje at få dine gulve høvlet af. En gulvslibning kan fjerne pletter og gamle ridser og få dit gulv til at se langt mere frisk ud. Hvis du mangler et godt tilbud på at få dine gulve frisket op, finder du det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *