Brug boligadvokaten og ejendomsmægleren i forbindelse med boligkøb

For de fleste mennesker er boligkøb en stor beslutning, som kræver stor omtanke. Derfor kan det ligeledes være en god idé at søge rådgivning hos en boligadvokat eller ejendomsmægler, som kan hjælpe dig igennem alt det praktiske omkring boligkøbet – samt give dig hjælp og rådgivning forud for købet.

Det kan ligeledes være svært at gennemskue de mange kontrakter omkring købet, og derfor kan det være ekstra vigtigt at få hjælp fra professionelle.  I denne artikel får du derfor gode grunde til, hvorfor du skal søge hjælp hos en boligadvokat og ejendomsmægler forud for boligkøbet.

Professionel rådgivning fra boligadvokaten

Står du overfor dit livs køb, og er du derfor blot en underskrift fra at eje din drømmebolig?

Ofte går et boligkøb stærkt, og underskrivelsen af diverse kontrakter kan hurtigt udfyldes af både sælger og køber. Dog er det vigtigt, at du har helt styr på dine rettigheder, og at du har sat dig hundrede procent ind i kontrakten. Hvis du vil være helt sikker på, at handlen foregår lovlig og retfærdig, er det en god idé at få hjælp af en boligadvokat. En boligadvokat kan hjælpe dig med forhandling med ejendomsmægleren om pris, betingelser og vilkår for overtagelsen. Derudover kan han undersøge særlige forhold vedrørende grunde og bygninger, herunder deklarationer og servitutter, samt bestemmelse i grundejer- eller ejerforeningsvedtægter. Hvis det ønskes, kan han ligeledes rådgive dig og din parter om ejer- og arveforhold når i køber en bolig sammen. Husk, at advokaten er din, og kun din rådgiver i forbindelse med købet, og derfor betaler du advokaten for at varetage dine interesser, og ikke sælgers. Dette er til din store fordel, da advokaten derfor vil give din en grundig, ærlig og individuel vurdering og rådgivning i forbindelse med boligkøbet.

Her kan du finde en dygtig og professionel boligadvokat, som kan hjælpe dig igennem din næste bolighandel, på sikker og retfærdig vis.

Professionelle ejendomsmæglere kan hjælpe dig videre

Selvom mange anklager ejendomsmæglere for at holde med sælgeren, er dette sjældent tilfældet. Det er nemlig ejendomsmæglerens opgave at være fair og dermed skabe et godt og retfærdigt køb for både køber og sælger. Derfor kan en ejendomsmægler hjælpe dig godt på vej med boligkøbet og dermed være til din fordel. En ejendomsmægler kan for det første hjælpe dig med at skabe overblik over din økonomiske situation. Han kan ligeledes hjælpe dig med at foretage et professionelt gennemsyn på boligen, og herigennem konstatere om prisen passer til boligens stand og beliggenhed. Sidst men ikke mindst, kan en ejendomsmægler hjælpe dig med at prutte om prisen, og dermed gøre dit boligkøb billigere, end hvis du foretog købet uden en ejendomsmægler.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *